Veel gestelde vragen (FAQ’s)

1 Kan ik zomaar binnenlopen en een unit huren?

Ja, dat kan. Ons kantoor van de Self-storage is geopend op maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag is ons kantoor op afspraak geopend. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met de Self-storage manager.

 

2 Hoe veilig is mijn opslagruimte?

De Self-storage van Brakenhoff is uitermate goed beveiligd. Het gebouw beschikt over een inbraak en brandmeld installatie en een uitgebreid camerabewakingssysteem. Zodat alles nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Daarnaast worden u goederen geconditioneerd opgeslagen d.m.v. een juiste klimaatbeheersing.

 

3 Hoe kom ik met mijn spullen bij Brakenhoff Self-storage?

Alle voertuigen van klein tot groot kunnen de Self-storage van Brakenhoff bereiken. Met uw personenauto eventueel voorzien van een aanhangwagen of met een bestelbus tot 265 cm hoog kunt u zelfs naar binnen rijden. Via Brakenhoff Self-storage kunt u ook heel voordelig een bestelbus huren, informeer naar de mogelijkheden.

 

4 Kan ik met mijn auto tot bij mijn opslagunit komen?

Ja, afhankelijk van de hoogte van uw voertuig (Max 265 cm hoog) kunt u naar binnenrijden en zijn in de drive-in een aantal units met de auto bereikbaar. Ook staan er in de Self-storage een aantal karretjes ter beschikking waarmee u uw spullen naar uw unit kunt brengen.

 

5 Wat heb ik nodig om te huren bij Brakenhoff Self-storage?

Een geldig legitimatiebewijs zoals een rijbewijs, paspoort of een identiteitsbewijs. Van zakelijke klanten hebben wij daarnaast een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig.

 

6 Hoe betaal ik de huur bij Brakenhoff Self-storage?

Bij het aangaan van de huurovereenkomst kunt u contant of per pin automaat betalen. Vervolgens zal door een automatisch incasso maandelijks de huur worden geïncasseerd. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW en zakelijke klanten krijgen maandelijks een gespecificeerde nota toegestuurd.

 

7 Hoe bereken ik de opslagruimte die ik nodig heb?

Op onze website staat een volumecalculator waar mee u eenvoudig kunt uitrekenen hoeveel ruimte u nodig heeft. Daarnaast geven wij u graag een juist advies en uitleg.

 

8 Zijn mijn spullen verzekerd bij Brakenhoff Self-storage?

Ja, uw eigen inboedelverzekering geeft in ons gebouw dezelfde dekking als bij u thuis. U hoeft alleen maar een adreswijziging door te geven aan uw tussenpersoon of verzekeringsmaat- schappij. Brakenhoff Self-storage is een aangesloten lid van The Netherlands Self-storage Association en voldoet aan alle strenge eisen.

9 Hoeveel dagen van te voren moet ik de huur opzeggen?

Dat moet u 14 dagen voor het eind van de huurperiode schriftelijk doen.

 

10 Wat is het voordeel voor startende ondernemingen?

Bij Brakenhoff Self-storage heeft u géén langdurig huurcontract. U huurt bij ons immers per maand. U kunt ook op ieder moment verhuizen naar een kleinere of een grotere unit.

 

11 Neemt u ook mijn goederen aan als ik er zelf niet ben?

Ja, Brakenhoff Self-storage is ook een aan en afleveradres van al uw goederen.

 

Voor al uw overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken op: 0251-268235.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0251 26 82 30 of vul ons contactformulier in

Direct aanvragen